Arkitekttjenester

På jakt etter arkitekt i Haugesund, Karmøy eller Haugalandet? Vi hjelper deg med arkitekttegnede bygg og boliger!

ARKITEKT HAUGESUND / KARMØY: Ikke bare har vi gjennom vårt medlemskap i Blink Hus tilgang på et av Norges største arkitektmiljø, men i motsetning til mange andre byggefirma har vi også vår egen tekniske tegner, Ronny Tangen (bildet) som hjelper deg fra strek til virkelighet i våre lokaler på Åkrehamn.

Ronny TangenDe siste par årene har Ronny bistått flere av våre kunder. Han skreddersyr og tegner fra scratch drømmeboligen akkurat slik du ønsker det.

Nå slipper du å bruke hundretusenvis av kroner «bare på tegningene». Hos oss får du ikke bare tegnet drømmeboligen – skreddersydd og tilpasset din tomt, behov og lommebok – men du får også hjelp med hele prosessen, fra tegning og søknadsarbeid til bygging, komplett prosjektledelse og ferdigstilling fra ett og samme sted.

Ofte starter prosessen med en befaring på tomten din eller å kunne sitte sammen med Ronny og tegne de første skissene av drømmeboligen din.

Vi er veldig fleksible og uansett behov er intensjonen vår at det skal bli så trygt og enkelt som mulig for deg og ditt byggeprosjekt.

Les mer om hva vi kan hjelpe deg med, eller se noen av husene vi har bygget de siste årene.

Når du er klar for det tar vi gjerne en uforpliktende boligprat med deg, en befaring ved behov og lager skisser og prisestimat.

Så kan du i fred og ro vurdere om vi er den rette samarbeidspartneren for deg.

Ring Tormod på 982 69 760 eller bruk skjemaet her om du vil ta en prat. 

Ansatte i byggefirma Hans J. Rasmussen AS, byggefirma Haugesund, anbefalt byggefirma i Haugesund

Skal vi ta en prat?

Tormod Ytreland

Tormod Ytreland
Daglig leder / Byggmester

 +47 982 69 760‬
 tormod@hjr.no

Flott funkishus i naturlige omgivelser, arkitekttegnet hus, arkitekt haugesund, anbefalt arkitekt

Hus, slik du ønsker det

I motsetning til mange andre byggefirma har vi en egen arkitekt/teknisk tegner ansatt hos oss på kontoret. Ronny kan ta utgangspunkt i dine egne skisser, eller fasadebilder og inspirasjon du har funnet på for eksempel Instagram og så lage utkast og skisser du kan ta stilling til. Etterhvert som boligen utkrystalliserer seg vil vi også kunne lage flotte 3d-modeller som kan tilpasses og plasseres på tomten slik at du lettere kan visualisere og se for deg hvordan sluttresultatet vil bli.  Vi kan i praksis gi deg de samme løsningene og tjenestene som du må betale i dyre dommer for hos en arkitekt i Haugesund eller andre steder på Haugalandet.

I motsetning til enkelte arkitekter som må bevare sin egen «strek» og arkitektoniske stil er vi ene og alene opptatt av å hjelpe deg bygge drømmehuset. Tilpasset dine behov og forutsetningene på tomten (for eksempel sol og vindforhold). Du får hele tiden komme med innspill til utforming underveis i tegneprosessen og du vil kunne gjøre endringene du ønsker.

Som et av de eldste byggefirmaene i Haugesund – og det eldste byggefirmaet på Karmøy, så tror vi at vi er en trygg og seriøs samarbeidspartner som kan hjelpe deg realisere dine planer og bygge drømmehuset. Siden oppstarten i 1909, så har vi levert hundrevis av hus i Haugesund, på Karmøy og ellers på Haugalandet. Alt fra leiligheter og kataloghus til flotte, skreddersydde og arkitekttegnede boliger. Vi baserer oss på tidløse norske byggetradisjoner og prinsipper, samtidig som vi ikke er redde for å være nyskapende og innovative i metodikk og verktøy.

Bygge hus i Haugesund? Les om mer om vår husbygging her

Illustrert hus, arkitekttegnet hus, beste arkitekt i Haugesund

Ta en titt inn i vår boligkatalog

Selv om anbefalte arkitekter tilbyr flotte egendesignede hus i Haugesund og omegn, så har vi og de anbefalte arkitektene hos Blink Hus også sammen for å lage noen flotte design som de har samlet i en boligkatalog.

Alle husene i boligkatalogen er designet med omhu. Det er ikke spart på noe når det kommer til å tegne tradisjonsrike og vakre norske trehus med et moderne interiør og smart løsninger. Vi har også moderne og tidsriktige hus med rette linjer og et spenstig materialvalg.

Få tilsendt boligkatalog eller last ned digital versjon her.

Tradisjonelle hus, tegnet av anbefalte arkitekter

De beste arkitektene hos Blink-Hus har ikke spart på kruttet når det kommer til å tegne tidløse hus for Haugesund. De har sett tilbake samtidig som de ser fremover. Det har blitt tatt inspirasjon i de tidløse byggetradisjonene vi har opparbeidet oss her i landet gjennom flere århundre. Disse byggetradisjonene har kulminert i de flotte arkitekttegnede husene til arkitektene hos Blink Hus.

Mange av de flotte og tradisjonelle arkitekttegnede husene til arkitektene hos Blink Hus har tatt utgangspunktet i flotte og herskapelige bygg. Disse byggene var tidligere forbeholdt jarlene, adelen og de høyere samfunnsskiktene. Gjennom innovasjon, smarte løsninger og effektiv håndverk er hjemmene blitt oppnåelig for personer som ikke er født inn i adelen.

Herskapelig og tradisjonsrikt trehus med navn Sandviken, arkitekttegnet hus i Haugesund

På bildet over kan man se det flotte arkitekttegnede huset Sandviken som på bakgrunn av sin popularitet har fått plass i katalogen. Dette er et hus med et herskapelig uttrykk og en svært praktisk rominndeling. I dette huset er det hele 4 soverom, som bør holde selv for større familier. Dette arkitekttegnede huset er tegnet for en flat tomt, og har et bruksareal på 218 kvadratmeter. Med flotte og store vinduer, så vil huset slippe inn rikelig med naturlig lys. Lyset vil kunne reflekteres videre rundt i hjemmet dersom en velger en lys farge på veggene innendørs. Et stort og luksueriøst hovedsoverom medfølger til de nye husherrene. Soverommet ligger i andre etasje med kort avstand til den store og flotte balkongen. Det er også egne toaletter i de to etasjene, og en walk-in garderobe tilgjengelig for de voksne.

I andre etasje finner vi soverom for gjester og barn. Med denne praktiske romdelingen vil det nærmest være to sektorer i dette arkitektdesignede huset. Det er en rolig sektor i annenetasjen for de voksne. Barnene derimot får rom til å utfolde seg selv gjennom plass for lek og læring i første etasjen.

Moderne hus, tegnet av erfarne arkitekter

Dersom du ønsker noe nytt, spennende og unikt så bør du vurdere et av våre arktitektdesignede moderne hus. De anbefalte Arkitektene hos Blink hus har fått rom til å komme opp med noe nytt og nyskapende.

Når det kommer til å tegne nyskapende hus som er perfekte for vestlandske forhold, så har de beste arkitektene hos Blink Hus gjort en særdeles god jobb. Dette gjenspeiles i deres moderne boligkatalog, som inneholder mange spennende og tidsriktige boliger med unike løsninger og utforminger.

Stord, et moderne hus for en moderne familie

Funkishus med smarte løsninger og et rent design, arkitektdesignet funkishus, smart hus, arkitekt Haugesund

Det flotte og moderne huset «Stord»

Når de beste arkitektene hos Blink hus fikk i oppdrag å tegne et stort, unikt og tidløst hus med en moderne utforming samtidig som det brukes bærekraftige og lokale materialer så var det få som hadde forventet seg et så godt resultat som huset Stord.

Stord er et svært moderne arkitektdesignet hjem med svært smarte løsninger og utforming for en ny tid. Her er det mye boltreplass for både små og store. Huset har en unik planløsning som gjør at alle vil kunne finne sine egne favorittplasser der man kan utfolde seg. Dette huset har et bruksareal på 239 kvadratmeter, og en innebygd garasje på 37 kvadratmeter. Dette gjør at dere på en kald og sur vinterkveld vil kunne kjøre bilene deres direkte inn i en av de to innendørs parkeringsplassene, for så å tre direkte inn i huset. Uten å måtte fryse ute.

Huset er perfekt for en treningsglad familie, og har en sportsbod på 6 kvadratmeter hvor dere kan trene.

Ta gjerne en titt i vår boligkatalog her. Dersom dere lurer på noe angående våre anbefalte arkitekter eller byggetjenester i Haugesund så kan vi nåes på vår kontaktside. Vi gleder oss til å høre fra deg. Vi er sikre på at vi vil kunne hjelpe deg med å realisere ditt drømmeprosjekt.

Nøkkelord: Arkitekt Haugesund, Arkitekt Karmøy.

Arkitekt Haugesund og Karmøy

 

Rasmussen Bygg (tidl. Hans J. Rasmussen AS) ble startet i 1909 og er Karmøys eldste byggefirma. Vi er et lokalt og allsidig byggefirma med kontor og besøksadresse i Åkrehamn. Hos oss får du alt du trenger under ett tak og vår målsetning er å gjøre byggeprosessen så enkel, oversiktlig og forutsigbar som mulig for deg.

Copyright © 2020. Hans J. Rasmussen AS.
PersonvernInformasjonskapslerIntranett

KONTAKT

HJR Rasmussen Bygg AS
Ringvegen 6,
4270 ÅKREHAMN