Aurdal – fra Blink Hus

Aurdal fra Blink Hus er en svært populær hustype. Det vakre midtpartiet og de mange detaljene gir dette huset et utrolig sjarmerende uttrykk. Med et bruksareal på mer enn 170 m2 og flott sveitserstil, er det lett å forstå at mange velger akkurat dette huset.

Gode oppbevaringsmuligheter

Den flotte inngangsdøren viser vei og ønsker deg velkommen inn i et hus preget av mange detaljer. I tilknytning til den romslige entré en er det en bod for oppbevaring av sports- og fritidsutstyr. Ideelt for den aktive familien.

Få drømmen om et bondekjøkken oppfylt

I resten av førsteetasje er det lagt opp til kos og sosialt samvær med mulighet for en åpen kjøkkenløsning. Her kan du oppfylle drømmen om det store bondekjøkkenet som med sikkerhet blir samlingspunktet for hele familien.

Terrassen gir deg mulighet for å koble sammen hus og hage. Her kan du invitere ut gjester og familie for å nyte den omkringliggende naturen.

Romslig andreetasje

Den vakre trappen i husets gang fører deg til andreetasje hvor skråtaket skaper en ekstra koselig atmosfære. Her er det en romslig loftstue, fire soverom og et stort bad. Med mange kvadratmeter og sjarmerende sveitserstil er det ikke så rart at dette huset er en favoritt blant kundene våre.

Har du spørsmål om denne boligen eller et prosjekt du ønsker å diskutere? Ta kontakt med Tormod på +47 982 69 760 eller tormod@hjr.no.

Kort om boligen

Aurdal er et vakkert og klassisk sveitserhus med god plass. 

 BRA – 176,6 m²
 ‭P-rom – 170,8 m²
 Antall soverom – 4‬
 Type tomt – Flat
 Lengde: 12,2 m Bredde: 11,5 m‬
 Denne boligen kan tilpasses dine behov.

Skal vi ta en prat?

 

Tormod Ytreland

Tormod Ytreland
Daglig leder / Byggmester

 +47 982 69 760‬
 tormod@hjr.no

Rasmussen Bygg (tidl. Hans J. Rasmussen AS) ble startet i 1909 og er Karmøys eldste byggefirma. Vi er et lokalt og allsidig byggefirma med kontor og besøksadresse i Åkrehamn. Hos oss får du alt du trenger under ett tak og vår målsetning er å gjøre byggeprosessen så enkel, oversiktlig og forutsigbar som mulig for deg.

Copyright © 2020. Hans J. Rasmussen AS.
PersonvernInformasjonskapslerIntranett

KONTAKT

HJR Rasmussen Bygg AS
Ringvegen 6,
4270 ÅKREHAMN