Ekeberg – fra Blink Hus

Ekeberg fra Blink Hus er et innholdsrikt og stilfullt hus på ett plan, med funkispreg og et hav av spennende detaljer både inne og ute.

Romslige stuer fulle av naturlig lys

På ene siden finner du den store og delvis åpne stue/kjøkken-løsningen på over 50 kvm. Dette allrommet blir naturlig opplyst med store vinduer på langsidene og en front som hovedsakelig består av glass. På andre siden av entréen finner du nok en romslig stue med vinduer, hvor du har ankomst til to soverom, den forseggjorte foreldreavdeling og ut til din overbygde terrasse.

Komfortabel foreldreavdeling med egen terrasse

Også stuen ved soverommene og den åpne stue/kjøkken-løsningen har utgang til den romslige terrassen. Det samme gjelder det separate soverommet i den komfortable foreldreavdelingen, som også består av eget bad og en garderobe.

Praktisk vaskerom og carport

Utvendig er Ekeberg kledd med ulike materialer som gir både dybde og liv til fasaden. Huset har tilhørende carport hvor det også er inngang til vaskerom med bod og teknisk rom. I tillegg til den innvendige boden har boligen også en sportog fritidsbod med inngang fra gårdsplassen. Ekeberg er huset for deg som ønsker en egenartet og første – klasses livsløpsbolig.

Har du spørsmål om denne boligen eller et prosjekt du ønsker å diskutere? Ta kontakt med Tormod på +47 982 69 760 eller tormod@hjr.no.

Kort om boligen

Ekeberg er en hypermoderne og praktisk enebolig med alt på ett plan. 

 BRA – 156,9 m²
 ‭P-rom – 147,1 m²
 Antall soverom – 3‬
 Type tomt – Flat
 Lengde: 17,4 m Bredde: 19,7 m‬
 Denne boligen kan tilpasses dine behov.

Skal vi ta en prat?

 

Tormod Ytreland

Tormod Ytreland
Daglig leder / Byggmester

 +47 982 69 760‬
 tormod@hjr.no

Rasmussen Bygg (tidl. Hans J. Rasmussen AS) ble startet i 1909 og er Karmøys eldste byggefirma. Vi er et lokalt og allsidig byggefirma med kontor og besøksadresse i Åkrehamn. Hos oss får du alt du trenger under ett tak og vår målsetning er å gjøre byggeprosessen så enkel, oversiktlig og forutsigbar som mulig for deg.

Copyright © 2020. Hans J. Rasmussen AS.
PersonvernInformasjonskapslerIntranett

KONTAKT

HJR Rasmussen Bygg AS
Ringvegen 6,
4270 ÅKREHAMN