Farsund – fra Blink Hus

Farsund fra Blink Hus er et lekkert, moderne hus som passer perfekt for hele familien. Moderne linjer, store vinduer og gjennomgående praktiske løsninger gjør at det kompakte huset føles både luftig og romslig.

Praktisk førsteetasje med to bad

Husets førsteetasje har en svært arealeffektiv planløsning, som gir plass til hele tre soverom og to bad. Hovedsoverommet er adskilt fra de andre sove rom mene med egen gang og bad. I tillegg er det direkte adkomst fra soverommet til hagen. De to øvrige soverommene har god plass til klesskap og skrivebord. Det andre badet er kombinert med vaskerom. De to badene gjør at hele familien kan få unna morgenstellet i en fei!

Luftig hovedetasje med stor balkong

Med adkomst fra både balkong og første – etasje finner du kjøkken og stue, delvis skilt av en praktisk bod. Dette gir etasjen et romslig og åpent preg, som ytterligere forsterkes av store vinduer som strekker seg fra gulv til tak.

Som en forlengelse av kjøkkenet og stua, har du adkomst til en stor balkong på hele 25 m2. Fra balkongen går en trapp ned til hagen.

Stor uteplass, garasje og sportsbod

Under balkongen er det en praktisk garasje på 17 m2, og en sportsbod. Døra til sportsboden er vendt mot uteplassen.

Har du spørsmål om denne boligen eller et prosjekt du ønsker å diskutere? Ta kontakt med Tormod på +47 982 69 760 eller tormod@hjr.no.

Kort om boligen

Farsund er et luftig og kompakt funkishus med garasje.

 BRA – 128,4 m²
 ‭P-rom – 123,2 m²
 Antall soverom – 3‬
 Type tomt – Flat
 Lengde: 12,6 m Bredde: 10,2 m‬
 Denne boligen kan tilpasses dine behov.

Skal vi ta en prat?

 

Tormod Ytreland

Tormod Ytreland
Daglig leder / Byggmester

 +47 982 69 760‬
 tormod@hjr.no

Rasmussen Bygg (tidl. Hans J. Rasmussen AS) ble startet i 1909 og er Karmøys eldste byggefirma. Vi er et lokalt og allsidig byggefirma med kontor og besøksadresse i Åkrehamn. Hos oss får du alt du trenger under ett tak og vår målsetning er å gjøre byggeprosessen så enkel, oversiktlig og forutsigbar som mulig for deg.

Copyright © 2020. Hans J. Rasmussen AS.
PersonvernInformasjonskapslerIntranett

KONTAKT

HJR Rasmussen Bygg AS
Ringvegen 6,
4270 ÅKREHAMN