Kongsberg – fra Blink Hus

Kongsberg fra Blink Hus er et stilsikkert og romslig hus. En spennende bygnings kropp, store vinduer og den gode planløsningen gjør huset åpent og praktisk.

Luftige oppholdsrom og stor uteplass

Fra den romslig hallen kommer du inn i en delvis åpen kjøkken/stueløsning på nesten 70 m2. Herfra er det tofløyede dører ut mot en stor og delvis overbygget uteplass. Mønt tak og store vindusflater gir oppholdsrommene en luftig atmosfære. I stuen er det god plass til spisebord og sofaseksjon. Et ildsted deler spiseområdet og TV-stue, og gjør at den åpne løsningen likevel oppleves adskilt.

I tillegg er det en ekstra stue i andreetasje, Her er det også utgang til en stor balkong på nesten 50 m2.

Romslige soverom og praktiske bad

Fra hallen har du adkomst til et toalett og et stort vaskerom med egen utgang. Husets hovedsoverom ligger i førsteetasje, og er på over 14 m2 med eget garderoberom og bad. Vegg i vegg ligger et rom som kan benyttes som soverom eller kontor.

I andreetasje finner du ytterligere to sove rom, med det andre av husets to bad praktisk plassert mellom rommene. Begge soverom er av god størrelse.

Stor garasje og god lagringsplass

Praktiske og gjennomtenkte løsninger går igjen i huset, og garasje og lagringsplass er intet unntak! Garasjen er på nesten 43 m2, noe som gir god plass til to biler. Fra garasjen er det direkte tilgang til en sportsbod hvor du kan oppbevare alt av sportsutstyr, kofferter og hageredskaper.

Har du spørsmål om denne boligen eller et prosjekt du ønsker å diskutere? Ta kontakt med Tormod på +47 982 69 760 eller tormod@hjr.no.

Kort om boligen

Kongsberg er et stort og moderne hus med en spennende fasade. 

 BRA – 219,9 m²
 ‭P-rom – 204,4 m²
 Antall soverom – 4‬
 Type tomt – Flat
 Lengde: 18,0 m Bredde: 20,1 m‬
 Denne boligen kan tilpasses dine behov.

Skal vi ta en prat?

 

Tormod Ytreland

Tormod Ytreland
Daglig leder / Byggmester

 +47 982 69 760‬
 tormod@hjr.no

Rasmussen Bygg (tidl. Hans J. Rasmussen AS) ble startet i 1909 og er Karmøys eldste byggefirma. Vi er et lokalt og allsidig byggefirma med kontor og besøksadresse i Åkrehamn. Hos oss får du alt du trenger under ett tak og vår målsetning er å gjøre byggeprosessen så enkel, oversiktlig og forutsigbar som mulig for deg.

Copyright © 2020. Hans J. Rasmussen AS.
PersonvernInformasjonskapslerIntranett

KONTAKT

HJR Rasmussen Bygg AS
Ringvegen 6,
4270 ÅKREHAMN