Nesøya – fra Blink Hus

Nesøya fra Blink Hus er et vakkert syn med sitt majestetiske uttrykk og klassiske detaljer. Kombinert med praktisk planløsning og god romfølelse, passer huset utmerket for deg som vil ha et storslått og samtidig praktisk hjem.

Elegante oppholdsrom

En stor, elegant hall med dobbel takhøyde og to trappeløp er det første som møter deg. Herfra kommer du gjennom tofløyede dører til en romslig stue/kjøkkenløsning. Denne romløsningen – i kombinasjon med en dobbel balkongdør ut mot hagen, og store bueformede vinduer – gjør at rommene føles lyse og luftige. I andreetasje er det en lekkert utformet buet balkong, med doble dører som slipper inn rikelig med naturlig dagslys.

Soverom med garderobe og bad

Samtlige av husets fem soverom finner du i andreetasje. Alle er av god størrelse. Hovedsoverommet ligger vendt ut mot hagen, og har et eget garderoberom. I samme etasje finner du også to av husets tre bad. I tillegg rommer førsteetasje et praktisk toalett, og et stort vaskerom med egen utgang. I en egen fløy finner du et romslig og luftig anneks med stue og bad, så vel som en ekstra bod.

Stor garasje og formidabel lagringsplass

Lagringsplass er det mer enn nok av i Nesøya, med mange rom tilegnet oppbevaring og lagring. Ved siden av hovedhuset finner du en stor garasje med god plass til to biler. Her er det også direkte adkomst til en sportsbod.

Har du spørsmål om denne boligen eller et prosjekt du ønsker å diskutere? Ta kontakt med Tormod på +47 982 69 760 eller tormod@hjr.no.

Kort om boligen

Nesøya er et majestetisk og stort hus med anneks og dobbelt garasje. Et garantert blikkfang!

 BRA – 239,5 + anneks på 46,9 m²
 ‭P-rom – 269,0 m²
 Antall soverom – 5‬
 Type tomt – Flat
 Lengde: 34,2 m Bredde: 12,7 m‬
 Denne boligen kan tilpasses dine behov.

Skal vi ta en prat?

 

Tormod Ytreland

Tormod Ytreland
Daglig leder / Byggmester

 +47 982 69 760‬
 tormod@hjr.no

Rasmussen Bygg (tidl. Hans J. Rasmussen AS) ble startet i 1909 og er Karmøys eldste byggefirma. Vi er et lokalt og allsidig byggefirma med kontor og besøksadresse i Åkrehamn. Hos oss får du alt du trenger under ett tak og vår målsetning er å gjøre byggeprosessen så enkel, oversiktlig og forutsigbar som mulig for deg.

Copyright © 2020. Hans J. Rasmussen AS.
PersonvernInformasjonskapslerIntranett

KONTAKT

HJR Rasmussen Bygg AS
Ringvegen 6,
4270 ÅKREHAMN