Tromsø – fra Blink Hus

Tromsø fra Blink Hus er et stort hus i spennende og moderne arkitektur, spekket med lekre detaljer og stilfulle kontraster.

Luftige oppholdsrom

En spennende bygningskropp, ikledd mørk murpuss som står i sterk kontrast til det smale eikfargede treverket, gir Tromsø et futuristisk førsteinntrykk. Bak den spennende fasaden finner du et svært stilsikkert og gjennomtenkt hjem. Fra hallen kommer du inn gjennom tofløyede dører til et flott kjøkken med dobbel takhøyde. Store vindusflater slipper inn mengder med naturlig lys og utsikt, og gjør at rommet føles luftig og åpent. Fra kjøk kenet er det delvis åpen løsning inn til en romslig stue på over 37 m2.

Soverom med garderobe og bad

Husets hovedsoverom ligger i førsteetasje, og er på over 15 m2, med garderoberom, et eget bad og direkte utgang til et av husets to badebasseng.
I tilknytning til entre og hall er det garderobe, vaskerom, bad og bod. En etasje opp finner du husets to barnerom – begge av romslig størrelse med over 10 m2 til rådighet. I samme etasje er det også et bad og en ekstra stue som egner seg perfekt som lekesone. Herfra er det åpent ned til kjøkkenet i etasjen under.

Stor garasje og sportsbod

Lagringsplass er det også nok av i dette spennende huset! I entréen finner du et stort garderoberom. I tillegg er to boder praktisk plassert i hallen, hvor du kan oppbevare alt du måtte trenge. I tilknytning til huset har du en stor garasje på over 36 m2, med god plass til to biler. Her har du også en sportsbod på nesten 10 m2.

Har du spørsmål om denne boligen eller et prosjekt du ønsker å diskutere? Ta kontakt med Tormod på +47 982 69 760 eller tormod@hjr.no.

Kort om boligen

Tromsø er et moderne hus med røffe materialvalg.

 BRA – 307,8 m²
 ‭P-rom – 235,1 m²
 Antall soverom – 4‬
 Type tomt – Flat
 Lengde: 27,0 m Bredde: 22,7 m‬
 Denne boligen kan tilpasses dine behov.

Skal vi ta en prat?

 

Tormod Ytreland

Tormod Ytreland
Daglig leder / Byggmester

 +47 982 69 760‬
 tormod@hjr.no

Rasmussen Bygg (tidl. Hans J. Rasmussen AS) ble startet i 1909 og er Karmøys eldste byggefirma. Vi er et lokalt og allsidig byggefirma med kontor og besøksadresse i Åkrehamn. Hos oss får du alt du trenger under ett tak og vår målsetning er å gjøre byggeprosessen så enkel, oversiktlig og forutsigbar som mulig for deg.

Copyright © 2020. Hans J. Rasmussen AS.
PersonvernInformasjonskapslerIntranett

KONTAKT

HJR Rasmussen Bygg AS
Ringvegen 6,
4270 ÅKREHAMN