Vadsø – fra Blink Hus

Vadsø fra Blink Hus har luftig og effektiv planløsning, og er spekket med lekre detaljer både innvendig og utvendig. Dette er et hus som passer utmerket for hele familien!

Vadsø huset er på to plan, hvor du i hovedetasjen finner oppholdsrom og en stor overbygget balkong. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen har en L-formasjon, og gjør at huset naturlig inndeles i soner samtidig som det gir en luftig og behagelig romfølelse.

Store vinduer er vendt ut mot hagen, og slipper rikelig med dagslys inn i oppholdsrommene. Kombinert med en balkong som dekker hele kortsiden av huset, kan du nyte sollyset helt fra morgen til langt på kveld. I samme etasje har du også et toalett, og en utvendig sportsbod på 5 m2.

Arealeffektiv og praktisk underetasje

Underetasjen er preget av en utmerket planløsning – her går ingen kvadratmeter til spille. Trappen ned fra hovedetasjen har direkte adkomst til en romslig gang.

Her finner du også husets tre soverom, hvor alle er vendt ut mot hagen. Samtlige er av god størrelse, hvor det minste er på 9,5 m2. Hovedsoverommet har direkte utgang til hagen. Her er også hele to bad og et separat vaskerom. Den effektive og gjennomtenkte romfordelingen, i kombinasjon med det luftige og moderne uttrykket, gjør huset til et perfekt valg.

Har du spørsmål om denne boligen eller et prosjekt du ønsker å diskutere? Ta kontakt med Tormod på +47 982 69 760 eller tormod@hjr.no.

Kort om boligen

Vadsø er et moderne og praktisk hus for skrå tomt med store vinduer og arealeffektiv underetajse. 

 BRA – 154,4 m²
 ‭P-rom – 149,9 m²
 Antall soverom – 3‬
 Type tomt – Skrå‬
 Lengde: 15,6m Bredde: 7,3m‬
 Denne boligen kan tilpasses dine behov.

Skal vi ta en prat?

 

Tormod Ytreland

Tormod Ytreland
Daglig leder / Byggmester

 +47 982 69 760‬
 tormod@hjr.no

Rasmussen Bygg (tidl. Hans J. Rasmussen AS) ble startet i 1909 og er Karmøys eldste byggefirma. Vi er et lokalt og allsidig byggefirma med kontor og besøksadresse i Åkrehamn. Hos oss får du alt du trenger under ett tak og vår målsetning er å gjøre byggeprosessen så enkel, oversiktlig og forutsigbar som mulig for deg.

Copyright © 2020. Hans J. Rasmussen AS.
PersonvernInformasjonskapslerIntranett

KONTAKT

HJR Rasmussen Bygg AS
Ringvegen 6,
4270 ÅKREHAMN