Homrabron – fra Rasmussen Bygg

Gjerde fra Rasmussen Bygg er et moderne og praktisk hus for skrå tomt.

Luftige og åpne oppholdsrom

Gjerde huset er på to plan, hvor andre etasje finner oppholdsrom, foreldresoverom med bad, vaskerom, toalett og utgang til stor altan. Den åpne stue -og kjøkkenløsningen har en naturlig inndeling i soner med en luftig og behagelig romfølelse.

Arealeffektiv og romslig underetasje

Her finner du to soverom av god størrelse med tilhørende bad. I tillegg er det stort trimrom og hobbyrom, som lett kan gjøres om dersom behovene endrer seg. Her er det også utgang til den romslige garasjen og teknisk rom. Den effektive og gjennomtenkte romfordelingen, i kombinasjon med det luftige og moderne uttrykket, gjør huset til et perfekt valg.

Har du spørsmål om denne boligen eller et prosjekt du ønsker å diskutere? Ta kontakt med Tormod på +47 982 69 760 eller tormod@hjr.no.

Kort om boligen

Gjerde er et moderne og praktisk hus for skrå tomt?

 BRA – xxx,x m²
 ‭P-rom – 248,8 m²
 Antall soverom – 3‬
 Type tomt – Skrå
 Lengde: 14,3 m Bredde: 12,0 m‬
 Denne boligen kan tilpasses dine behov.

Skal vi ta en prat?

 

Tormod Ytreland

Tormod Ytreland
Daglig leder / Byggmester

 +47 982 69 760‬
 tormod@hjr.no

Rasmussen Bygg (tidl. Hans J. Rasmussen AS) ble startet i 1909 og er Karmøys eldste byggefirma. Vi er et lokalt og allsidig byggefirma med kontor og besøksadresse i Åkrehamn. Hos oss får du alt du trenger under ett tak og vår målsetning er å gjøre byggeprosessen så enkel, oversiktlig og forutsigbar som mulig for deg.

Copyright © 2020. Hans J. Rasmussen AS.
PersonvernInformasjonskapslerIntranett

KONTAKT

HJR Rasmussen Bygg AS
Ringvegen 6,
4270 ÅKREHAMN