Homrabron – fra Rasmussen Bygg

Homrabron fra Rasmussen Bygg er et stort hus med åpne og romslige løsninger i moderne stil, men med tradisjonelle trekk. 

Luftige oppholdsrom og egen hagestue

Fra den romslige hallen kommer du inn i en åpen stue/kjøkkenløsning på over 70m2. Herfra er det tilgang til en lys hagestue. Stuen har store vinduer og ekstra takhøyde for å gi en luftig atmosfære. Det er god plass til spisebord, sofaseksjon og egen TV-stue.

I tillegg er den en ekstra stor stue i 2. etasje med tilgang til en stor balkong på nesten 50m2.

Romslige soverom og praktiske bad

Fra hallen har du utgang til et toalett og vaskerom med egen utgang. Husets hoved soverom ligger i første etasje med eget bad.

I andre etasje finner du ytterligere tre soverom, med det andre av husets to bad praktisk plassert mellom rommene. Alle soverom er av god størrelse.

Stor garasje og god lagringsplass

Praktiske og gjennomtenkte løsninger går igjen i huset, og garasje og lagringsplass er intet unntak. Garasjen er på over 40m2, noe som gir god plass til to biler. Fra garasjen er det direkte tilgang til sportsbod.

Har du spørsmål om denne boligen eller et prosjekt du ønsker å diskutere? Ta kontakt med Tormod på +47 982 69 760 eller tormod@hjr.no.

Kort om boligen

Homrabron er et stort hus med åpne og romslige løsninger i moderne stil, men med tradisjonelle trekk. 

 BRA – xxx,x m²
 ‭P-rom – 357,5 m²
 Antall soverom – 4‬
 Type tomt – Flat
 Lengde: 18,0 m Bredde: 16,1 m‬
 Denne boligen kan tilpasses dine behov.

Skal vi ta en prat?

 

Tormod Ytreland

Tormod Ytreland
Daglig leder / Byggmester

 +47 982 69 760‬
 tormod@hjr.no

Rasmussen Bygg (tidl. Hans J. Rasmussen AS) ble startet i 1909 og er Karmøys eldste byggefirma. Vi er et lokalt og allsidig byggefirma med kontor og besøksadresse i Åkrehamn. Hos oss får du alt du trenger under ett tak og vår målsetning er å gjøre byggeprosessen så enkel, oversiktlig og forutsigbar som mulig for deg.

Copyright © 2020. Hans J. Rasmussen AS.
PersonvernInformasjonskapslerIntranett

KONTAKT

HJR Rasmussen Bygg AS
Ringvegen 6,
4270 ÅKREHAMN