Bygge hus?

Bygge hus i Haugesund, på Karmøy eller Haugalandet forøvrig?

BYGGE HUS HAUGESUND / KARMØY:

Hvert år bygger vi et sted mellom 20-30 boliger rundtomkring i Haugesund, Karmøy og Haugalandet forøvrig.

Hos oss får du hjelp med alt fra tegning og visualisering av drømmeboligen (Ronny kan hjelpe deg fra strek til virkelig) uten at du må betale en arm og en fot «bare for tegningene» – som du ofte må hos et arkitektkontor.

Videre kan vi hjelpe deg med alt fra søknadsarbeid og komplett prosjektledelse til bygging og ferdigstilling.

Hos oss får du ikke bare alt under ett tak slik at du slipper å koordinere og stresse fra møtet til møtet, men vi er også Karmøys eldste byggefirma etablert i 1909. Det betyr at vi gjør alt vi kan for at du skal bli strålende fornøyd med et godt hjem til en fornuftig pris. Og slik at vi fortsetter å bevare vårt gode navn å rykte i 110 år til😎😅

Tiltross for firmaets «godt voksne» alder er vi moderne og innovative og håper vi fremstår som et reelt og tidsriktig alternativ når du skal bygge.

Ta en titt på noen av husene vi har bygget de siste årene på Facebook-siden vår, eller se boligreportasjene våre.

Når du er klar for det tar vi gjerne en uforpliktende boligprat med deg eller kommer på befaring.

Slik kan vi bli litt bedre kjent og du kan i fred og ro få vurdere om vi er den rette samarbeidspartneren for deg.

Ring Tormod på 982 69 760 eller bruk skjemaet her om du vil ta en prat. 

Og forresten: Her er noen av våre fornøyde huskunder de siste par årene. Kanskje du kjenner noen? Eller kjenner noen som kjenner noen?🏡😁

Skal vi ta en prat?

Tormod Ytreland

Tormod Ytreland
Daglig leder / Byggmester

 +47 982 69 760‬
 tormod@hjr.no

Overlevering av enebolig i Skudeneshavn - Christoffer og Tormod

Fornøyd huskunde Sveinar sammen med prosjektleder Tormod hos Hans J. Rasmussen AS

Vi i Rasmussen Bygg AS har langt erfaring med husbygging i Haugesund og omegn. Våre dyktige håndverkere kan bygge funkishus, så vel som tradisjonelle og tidløse hus. Rasmussen Bygg AS ble grunnlagt allerede tilbake i 1909 under navnet Hans J. Rasmussen AS. Siden den tid har vi ivaretatt våre stolte vestlandske byggetradisjoner, og videreført de for en ny generasjon.

Gjennom 110 år med husbygging i Haugesund og Haugalandet, så har vi opparbeidet oss en uvurderlig kunnskap knyttet til lokale forhold, og geografi. Dette gjør at vi står i en enestående posisjon til å bygge sterke, fine og solide hus som tåler vær og vind. Et sterkt skiftende vær med mye vind og regn er ikke fremmed for oss i Haugaland. Nettopp av den grunn er det viktig å bygge hus med et lokalt og dyktig byggefirma.

Vår erfaring har vist oss at man kan ikke ta raske snarveier når det kommer til materialvalg og utforming av bolig på vestlandet. Dårlige materialer og håndverk resulterer i et dårlig byggverk. Derfor tar vi det ekstra steget for å levere sterke og solide byggverk som med normalt vedlikehold vedvarer gjennom flere generasjoner. Et hus fra oss er mer enn kun et sted der man kan leve og trives, det er også en investering for deg og dine fremtidige generasjoner. Derfor går vi omhyggelig til verks når vi bygger hus i Haugesund og omegn.

Husbygging og boligutvikling i Haugesund

Vi har utbygd flere byggefelt og gjort om tomme områder og tomter til flotte, levende og trygge nabolag. I disse nabolagene formes nye generasjoner med Haugalendinger. Dette har vi et sterkt ønske om å fortsette med. Gleden vi ser at vi skaper hos beboere av våre flotte boliger i bærekraftige og levende nabolag, gir oss motivasjon til å fortsette med husbygging.

For å legge til rette for nåværende og fremtidige generasjoner med Haugalendinger, så er vi stadig på utkikk etter flotte områder som egner seg for boligutvikling og husbygging. Dersom du besitter en flott tomt eller et området som du tror kan egne seg for husbygging, så ønsker vi å komme i kontakt med deg.

Les mer om vårt byggefirma i Haugesund

Ta en titt i vår spennende boligkatalog

Gjennom vårt samarbeid med Blinkhus, så har vi fått tilgang til noen av Norges fremste arkitekter. Disse arkitektene tegner stadig nye og flotte bærekraftige og energieffektive hus der familier kan leve og trives. Det stilles strenge krav til gjennomføringen og materialvalget knyttet til disse husene. Derfor er vi stolte av å kunne bygge flotte hus som er designet av de dyktige arkitektene hos Blinkhus.

Bygg tradisjonelt, eller moderne

Vi har to kategorier i vår boligkatalog. Tradisjonelle og moderne hus (herunder funkishus). Våre tradisjonelle hus står i stil med typiske og elegante trehus som vi finner rundt om i landet vårt. Vi er stolte av å kunne videreføre byggetradisjonene vi har opparbeidet oss gjennom et århundre. Den arkitektoniske fremtoning til disse husene er tidløst og elegant med respekt for fortidens byggetradisjoner. Dette oppnås samtidig som vi møter strenge moderne krav til materialvalg og teknikk. På dette settet oppnår vi vakre og tradisjonelle hus med høy energieffektivitet og et godt inneklima.

Les mer om våre anbefalte arkitekter i Haugesund

Når det kommer til bygging av funkishus derimot, så viser vi respekt for opparbeide byggetradisjoner samtidig som vi bruker moderne teknikker og arkitektur for å oppnå spennende og tidsriktige hus. Våre funkishus bruker en kombinasjon av typiske norske materialer som treverk samtidig som vi inkorporerer betong og store glassflater for å sikre mye naturlig lys i hjemmet.

Se vår boligkatalog her

Dersom du liker våre ferdigdesignede hus, men føler at det er noe som mangler eller at de på andre måter ikke klarer å dekke dine behov, så kan våre dyktige arkitekter hjelpe deg. Når du skal bygge hus som tar utgangspunkt i våre ferdigdesign, så kan arkitektene gjøre tilpasninger som gjør at husene vil imøtekomme dine behov og ønsker.

Illustrasjon av tradisjonelt hus
Herskapelig hjem med stor balkong, bygg tradisjonelt hjem i Haugesund, bygg hus Haugesund

Tradisjonelle hus

Vi bygger flotte hus med et tradisjonelt preg. Disse husene viser respekt til tradisjonelle norske byggetradisjoner og stiler. Disse husene bruker gamle og tidløse teknikker i kombinasjoner med moderne materialer og teknologi. Dette gjør at du vil få et hjem som står i stil med tidløst vestlandsk og norsk husdesign. Til tross for en tradisjonell fasade så vil du få et energieffektivt og moderne hjem som slipper inn rikelig med naturlig lys.

På bildet kan dere se vårt flotte hus som heter Sandviken. Dette huset har et herskapelig uttrykk og praktisk rominndeling. Ved å bygge dette huset, så kan du få din hverdagslige dose med luksus.

Vi bygger også funkishus

Dersom du ønsker et stilrent hjem, med rette linjer, moderne utforming, løsninger og teknologi, smarte løsninger og et tidsriktig design så kan vi bygge ditt drømmehus.

Funkishuset Sveio, funkishus med en etasje, bygg funkishus i Haugesund

På bildet kan du vårt flotte design Sveio. Dette huset gir moderne løsninger og utforminger, og er perfekt for skråe tomter. Med en flott og åpen hage og terrasse på begge sider av hjemmet så er du sikret et sted å nyte både morgenkaffen og kveldskoppen med te mens du ser solen stige og synke.

Illustrasjon av funkishus

Sveio fra Blink hus har en svært smart utforming. Utformingen tillater at du får en egen adskilt sokkelleilighet med separat inngang. Dette gir gode muligheter for en utleiedel eller en leilighet for kommende generasjoner. Vi kan bygge dette, og mange andre flotte moderne- og funkishus for deg og dine.

Vi bygger mer enn bare hus

I tillegg til å bygge flotte hus for vestlandske forhold. Så kan vi også bygge flotte garasjer, hytter, naust og båthus. Vi har mange flotte design for både moderne og tradisjonelle hytter for både sjøen og for fjell.

Moderne hytte av tre ved fjæra, bygg moderne hytte i Haugesund og omegn

På bildet over kan dere se flotte hytte Risør. Dette er en moderne og stilren hytte som vil gli inn i omgivelsene. Dette kan være et flott tilholdssted for deg og din familie. Her kan dere nyte mange flotte sommerkvelder mens dere ser utover fjæra.

Dersom du/ dere lurer på noe angående våre boliger eller andre tjenester, så dere kan ta kontakt med oss på vår kontaktside, eller ringe oss på 982 69 760 for en uforpliktende samtale.

Rasmussen Bygg (tidl. Hans J. Rasmussen AS) ble startet i 1909 og er Karmøys eldste byggefirma. Vi er et lokalt og allsidig byggefirma med kontor og besøksadresse i Åkrehamn. Hos oss får du alt du trenger under ett tak og vår målsetning er å gjøre byggeprosessen så enkel, oversiktlig og forutsigbar som mulig for deg.

Copyright © 2020. Hans J. Rasmussen AS.
PersonvernInformasjonskapslerIntranett

KONTAKT

HJR Rasmussen Bygg AS
Ringvegen 6,
4270 ÅKREHAMN