Byggefirma Haugesund, Karmøy og Haugalandet

Byggefirma Haugesund, Karmøy eller Haugalandet?

BYGGEFIRMA HAUGESUND / KARMØY: Dersom du er på jakt etter et trygt og anbefalt byggefirma i Haugesund, på Karmøy eller Haugalandet forøvrig tørr vi påstå at du muligens er kommet til rett sted. Hvert år bygger vi et sted mellom 20-30 eneboliger på Karmøy, Haugesund og rundtomkring på Haugalandet og er stolte av å ha eksistert i over 110 år. Vårt mål er at vår erfaring skal gjøre det enklere og tryggere for deg å bygge.

Hos oss kan du få hjelp med det meste innen byggfaget. Alt fra bygging av eneboliger, flermannsboliger, blokker og rehabilitering til garasjer, naust og hytter.

Vi kan hjelpe deg fra de første tegningene (vi har vår egen tegner, Ronny) og søknadsarbeid til komplett prosjektledelse, bygging og ferdigstilling.

Les gjerne noen av våre inspirerende boligreportasjer og se hvordan våre tidligere kunder har fått det i sine nye hjem.

Når du er klar for det tar vi gjerne en uforpliktende boligprat med deg, en befaring ved behov og sender deg et gratis pristilbud.

Så kan du i fred og ro vurdere om vi er den rette samarbeidspartneren for deg.

Ring Tormod på 982 69 760 eller bruk skjemaet her om du vil ta en prat. 

Skal vi ta en prat?

Tormod Ytreland

Tormod Ytreland
Daglig leder / Byggmester

 +47 982 69 760‬
 tormod@hjr.no

Ansatte i byggefirma Hans J. Rasmussen AS, byggefirma Haugesund, anbefalt byggefirma i Haugesund

Vi er stolte av å kunne kalle oss Karmøys eldste byggevirksomhet. Rasmussen bygg AS har eksistert i tre generasjon. Vi het tidligere Hans J. Rasmussen AS og vi bringer nå stafettpinnen videre til nye generasjoner. Fra oppstarten i 1909 har vi vært levende opptatt av å ivareta den stolte norske byggetradisjonen, noe som gjenspeiler seg i våre hus.

Vi er stolte av å kunne tilby fine og trygge hus som våre kunder stolt kan kalle sitt hjem. Det er dette som driver oss til å være det beste byggefirmaet i Haugesund. Gleden vi bringer til eksisterende og fremtidige generasjoner som skal leve og bo i trygge hjem spredt rundt om i Haugelandet som vi har oppført er verdt mer enn noe annet. Det er dette som gir oss motivasjonen til å fortsette og være et pålitelig, trygt og imøtekommende byggefirma i Haugesund og omegn.

Vi går det ekstra steget for å bringe glede og trygghet til Haugalendinger. Vi er stolte av å være et anbefalt byggefirma i Haugesund og omegn. Se gjerne våre reportasjer fra tidligere bygg vi har oppført.

Vårt byggefirmas tjenester

Vi er opptatt av å beholde tittelen vår som et av de beste byggefirmaene i Haugesund og omegn. For å kunne etterleve dette så har vi valgt og fokusere på å gå i dybden på følgende områder:

Nybygg fra boligkatalog

Vi leverer flotte nybygg slik du ønsker dem. Vi har et bredt spektrum av boligtyper og design i vår boligkatalog. Katalogen kan lastes ned helt kostnadsfritt på PDF, eller fåes tilsendt til din postkasse.

Byggefirma som viderefører norske håndverkstradisjoner

Som et anbefalt byggefirma i Haugesund-området så er vi stolte av å videreføre de flotte norske byggetradisjonene. Derfor har vi et bredt utvalg av tradisjonsrike trehus som står i stil med eksisterende tradisjonsrike trebebyggelser. Våre tradisjonelle hus fåes i alle størrelser, fra 130 til 218 kvadratmeter bruksareale. Dersom dette ikke strekker til, så kan vi såklart tilpasse det etter dine ønsker. Det viktigste for oss er å sørge for at du får et trygt, fint og varmt hjem som lever opp til dine forventninger.

Selv om de tradisjonelle husene blir bygd etter tradisjonsrike norske byggetradisjoner er de utformet og bygget etter moderne kriterier. Derfor leveres i utgangspunktet alle våre hus med energimerket B. Dersom du ønsker et enda mer energibesparende og effektivt hus kan vi tilpasse bygget med andre typer vindu eller med et annet oppvarmingssystem.

Norske håndverkstradisjoner og kvalitet i en ny tid

I tillegg til å være et anbefalt byggefirma i Haugesund som leverer flotte tradisjonelle hus, så har vi også et tilbud til de som ønsker et moderne og stilrent hjem. Vi har mange flotte moderne hus, og mange av typen funkishus.

Våre ferdigdesignede moderne hus fåes i mange størrelsesordner, og har et bruksareal fra 150 til 240 kvadratmeter. Vi har et bredt sortiment av moderne og funkishus til både rette og skrå tomter.

Vi stiller strenge krav til materiale og kvalitet på våre hus, dette gjør oss til et anbefalt byggefirma i Haugesund og omegn. Det er nettopp av denne grunnen vi normalt leverer våre kataloghus med energimerket B og med et sunt og godt inneklima. Dersom du liker et av våre ferdigdesignede hus, men ønsker det tilpasset eller med en litt endret utforming kan dette såklart la seg gjøres.

Boligutvikling med Haugesunds beste byggefirma

I tillegg til å være et av de beste byggefirmaene i Haugesund og omegn som leverer flotte ferdigdesignede hus til eksisterende tomter, så er vi også på utkikk etter flotte områder som kan bli til et levende nabolag.

Dersom du besitter et område som kan være aktuelt for boligutvikling, så ønsker vi å komme i kontakt med deg.

Prosjektering

Vi ønsker å være det beste byggefirmaet for våre kunder i Haugesund og omegn. Derfor utfører vi prosjektering. Vi kan utføre tegning, fradeling- og søknadsarbeid, vi finner også aktuelle leverandører for tilleggsløsninger du måtte ønske.

Hus, slik du ønsker detTradisjonell enebolig, byggefirma Haugesund

Som det beste byggefirmaet i Haugesund og omegn med lang medfartstid så har vi oppnådd en dyp kundeinnsikt. Dette har hjulpet oss med å innse at det potensielt finnes like mange forskjellige hus som det finnes beboere. Derfor har vi lagt mye tid og krefter i å være imøtekommende og tilrettelegge for ønsker vedrørende utforming og design av bolig.

Vi er stolte av å være et av få byggefirmaer i Haugesund og omegn som kan tilby helt unike arkitektdesignede hus etter kunders ønsker og behov. Dersom du ønsker et hus som er utformet helt og holdent etter dine ønsker og behov så vil våre arkitekter være med deg fra start til slutt.

Les mer om våre arkitekter i Haugesund

Vårt anbefalte byggefirma i Haugesund og omegn, og våre arkitekter vil gi deg tett oppfølging. Vi vil sammen se hva som egner seg best for tomten din, og designe et hjem som er tilpasset terrenget og tomtens areal. Videre vil vi inkludere deg gjennom hele prosessen mens vi tegner og tilpasser ditt nye hjem. Dette er det vi kaller vi et skreddersydd hjem.

Vårt byggefirma og våre arkitekter bygger hvert år et sted mellom 20-30 boliger på haugaland. Dette har gitt oss en helt spesiell forståelse for området og dens utfordringer. Dette gjør at vi kan spesialdesigne og skreddersy helt unike hjem som passer inn i område og terreng samtidig som dine ønsker og behov blir ivaretatt.

Våre dyktige arkitekter og fagfolk kan designe og bygge alt fra tradisjonsrike og herskapelige hus, til stilrene funkishus med rette linjer.

Et byggefirma i Haugesund og omegn med stolte og dyktige fagfolk

Vi er stolte av å ivareta de flotte byggetradisjonene vi har på Haugalandet og ellers i landet. Derfor har vi lærlinger så vi kan videreføre byggetradisjonene til den neste generasjonen.

Les mer om våre anbefalte byggemestere i Haugesund

Vårt byggefirma er selvfølgelig i mesterregisteret, og vi har mange dyktige fagfolk med dyp kompetanse i boligbygging. Vi samarbeider også med dyktige leverandører i vårt nærområdet, og vi har et tett samarbeid med XL bygg.

Dersom du lurer på noe så står vi parate til å besvare dine henvendelser på vår kontaktside. Vi kan også nåes pr telefon: +47 52 81 12 40. Våre kontorer er på Ringvegen 6, 4270 Åkrehamn. Vi ser frem til å høre fra deg. Mvh oss i Rasmussen bygg AS.

Rasmussen Bygg (tidl. Hans J. Rasmussen AS) ble startet i 1909 og er Karmøys eldste byggefirma. Vi er et lokalt og allsidig byggefirma med kontor og besøksadresse i Åkrehamn. Hos oss får du alt du trenger under ett tak og vår målsetning er å gjøre byggeprosessen så enkel, oversiktlig og forutsigbar som mulig for deg.

Copyright © 2020. Hans J. Rasmussen AS.
PersonvernInformasjonskapslerIntranett

KONTAKT

HJR Rasmussen Bygg AS
Ringvegen 6,
4270 ÅKREHAMN