Byggmester Haugesund, Karmøy og Haugalandet

Byggmester Haugesund, Karmøy eller Haugalandet forøvrig?

På jakt etter en anbefalt byggmester i Haugesund, Karmøy eller Haugalandet forøvrig? I så fall kan det godt være du er kommet til rett sted.

Vi i Rasmussen bygg AS er Karmøys eldste byggefirma grunnlagt i 1909. I dag over 110 år senere står 17 dyktige medarbeidere klare til å hjelpe deg realisere ditt byggeprosjekt.

Hos oss får du alt under ett tak og vi kan hjelpe deg med alt fra tegning, visualisering, fradelings- og søknadsarbeid til nybygg, tilbygg, rehab, sjøhus, naust, hytter og garasjer. Vi driver i tillegg mye med boligutvikling og kjøper og utvikler tomteområder.

Vi er veldig fleksible og uansett behov er intensjonen vår at det skal bli så trygt og enkelt som mulig for deg og ditt byggeprosjekt.

Les mer om hva vi kan hjelpe deg med, eller se noen av husene vi har bygget de siste årene.

Når du er klar for det tar vi gjerne en uforpliktende boligprat med deg, en befaring ved behov og sender deg et gratis pristilbud.

Så kan du i fred og ro vurdere om vi er den rette samarbeidspartneren for deg.

Ring Tormod på 982 69 760 eller bruk skjemaet her om du vil ta en prat. 

Skal vi ta en prat?

Tormod Ytreland

Tormod Ytreland
Daglig leder / Byggmester

 +47 982 69 760‬
 tormod@hjr.no

Ansatte HJR Rasmussen Bygg

 

Historien til Rasmussen bygg AS startet som nevnt helt tilbake i 1909. Selskapet het lenge Hans. J. Rasmussen AS, men i 2019 endret vi navn til Rasmussen Bygg og fikk samtidig ny logo og grafisk profil. I forbindelse med navnebyttet uttalte eier og styreleder Andor Rasmussen følgende om bakgrunnen for navnebyttet:

– Vi gjør dette fordi vi tror at folk på Haugesund, Karmøy og omegn ønsker å bygge med lokale fagfolk de kjenner, liker og stoler på og at eventuell kjedetilknytning ikke er det avgjørende for valget av samarbeidspartnere i byggeprosessen. Det som til syvende og sist betyr noe tror vi, er at at byggherren blir møtt av lokale fagfolk som oppriktig bryr seg om ditt prosjekt, at du får den hjelpen du trenger under ett og samme tak og at det blir levert kvalitet til riktig pris.

Les mer om vårt byggefirma i Haugesund

Firmabilen til Rasmussen Bygg, byggmester Haugesund, beste byggmester haugesund

Gjennom 110 år på Haugalandet, så har vi videreført og holdt vedlike de flotte byggetradisjonene vi har her i regionen vår. Gjennom alle disse årene har vi opparbeidet en uvurderlig kunnskap knyttet til vår lokale geografi og værforhold. Denne kunnskapen bruker våre beste byggmestere i Haugesund, Karmøy og omegn for å kunne levere fine og trygge hjem som er bygd for lokale forhold. Vær, vind og uforutsigbare værforhold er ikke ukjent for haugalendinger. Ettersom at vi også er haugalendinger så vet vi best hvordan man bygger for de lokale forholdene. Det er derfor vi har noen av de beste byggmestrene i Haugesund, fordi Rasmussen bygg AS er av haugalendinger, for haugalendinger.

Våre byggmestere sine tjenester

Vi er ønsker å være et helhetlige byggefirma for våre kunder i Haugesund i omegn. Dette oppnår vi ved å ha mange flotte anbefalte byggmestere i Haugesund og omegn som kan utføre det meste innenfor bygg. Dersom noe er utenfor vårt fagfelt så har vi mange gode samarbeidspartnere og leverandører som kan bidra med diverse kvalitetstjenester som gjør at dere får det hjemmet dere fortjener.

Vi tillegg til å utføre nybygg, tilbygg og drive rehabilitering av eksisterende bygg så kan vi bidra med vår kompetanse innenfor tegning, visualisering, og fradelings- og søknadsarbeid. Våre anbefalte byggmestere bygger mer enn kun kvalitetsboliger. Våre beste byggmestere bygger blant annet sjøhus, naust, hytter og garasjer.

En vanlig problemstilling man kan møte på når skal i gang med et byggeprosjekt, er å måtte forholde seg til mange forskjellige leverandører og byggmestere. Dette kan medføre unødvendig stress og sløsing av tid. Ikke gå på endeløse møter med forskjellige leverandører og byggmestere. Med oss trenger dere kun å forholde deg til en leverandør, og det er oss, de beste byggmesterne i Haugesund og omegn. Vi utfører prosjektering så dere slipper. Vi påtar oss søkning av tillatelser, og annet byråkratisk arbeid.

Det er viktig for oss at kundene blir fornøyde. Det er tross alt kunden som vet hvordan de vil at deres fremtidige hjem skal bli seende ut. Derfor utfører våre dyktige tegnere i samsvar med våre byggmestere tegning og visualisering. Dette vil bidra til å gi deg en god indikasjon på hvordan deres drømmeprosjekt vil bli seende ut når det er fullført. Ved god tegning og visualisering så kan dere påpeke ønskede endringer og feil før bygget er oppreist. Slik kan vi utføre endringer og revidering før det er for sent.

Boligutvikling med våre byggmestere

Haugesund og omegn er i vekst, og i følge SSB vil det bli boende 44 tusen personer i Haugesund kommune allerede i 2040. For å kunne legge til rette for fremtidige og eksisterende generasjoner så er våre anbefalte byggmestere i Haugesund og omegn alltid på utkikk etter gode områder som egner seg til boligutvikling.

Bygg hus med oss

Vårt hovedfokus er å levere flotte hjem som bygger på stolte lokale håndverkstradisjoner. Våre stolte fagfolk har tidligere bygd mange flotte hjem til Haugalendinger. Dersom dere ønsker å se hva vi har skapt for fornøyde beboere så kan dere se våre reportasjer her. Gjennom våre tidligere utførte byggeoppdrag har vi oppnådd mange fornøyde kunder. Dette gjør våre ansatte til anbefalte byggmestere i Haugesund og omegn.

Utsnitt av et flott og moderne funkishus, bygg funkishus med våre byggmestere i Haugesund

Vårt flotte moderne hus «Asker» les mer om våre hus i vår huskatalog

Gjennom vårt samarbeid med Blinkhus så har vi tilgang til et bredt nettverk av dyktige fagfolk. Gjennom dette samarbeidet får vi tilgang til ny kompetanse og teknologi samtidig som vi deler erfaringer og kunnskap med hverandre. Med Blinkhus har vi utviklet en flott huskatalog. I huskatalogen kan man se ferdigdesignede hus som våre dyktige arkitekter har tegnet for våre kunder og byggmestere.

Noe for enhver

Vi har to hovedkategorier av ferdigdesignede hus i vår boligkatalog. Den første er tradisjonelle og elegante trehus som bygger på norske håndverkstradisjoner. Den andre kategorien er moderne hus. For å levere flotte og tidsriktige moderne hus har vi brukt våre håndverkstradisjoner i kombinasjon med nye materialer og teknikker.

Med oss kan dere designe deres eget drømmehus helt fra scratch. Gjennom vårt samarbeid med Blink Hus kan vi sette deg i kontakt med dyktige arkitekter. Disse arkitektene vil være i nær dialog med deg. Dere vil i samsvar kunne designe deres drømmehus, så det blir akkurat slik dere ønsker det. Våre beste byggmestere i Haugesund vil så bygge drømmehuset så det blir et trygt, varmt og romslig hjem som vil glede deg og fremtidige generasjoner.

Dersom dere liker våre kataloghus, men ønsker enkelte endringer så kan dette la seg gjøre. Våre beste byggmestere og arkitekter vil sammen kunne utføre endringer så det blir akkurat slik dere ønsker det.

Vi stiller høye krav til materiale og utforming. Selv om våre anbefalte byggmestere utfører kvalitetshåndverk som bygger på tidløse byggetradisjoner så bruker vi det nyeste og beste av teknologi og materiale. Det er slik vi oppnår energimerket B på alle våre nye hus. I tillegg til god energieffektivitet, så har alle våre hus et godt inneklima. Dette oppnår vi ved å stille strenge krav til ventilasjon og byggemateriale.

illustrasjon av funkishus, bygg med våre byggmestere i Haugesund

Bygg din drømmehytte med våre byggmestere i Haugesund

I tillegg til å bygge naust, båthus og boliger av høy kvalitet, så kan våre dyktige byggmestere også bygge flotte hytter i vakre Haugaland.

I tillegg til å ha mange flotte kataloghus, så har vi også en omfattende katalog med flotte og spennende hyttedesign. Vi er sikker på at dere finner et design dere kommer til å like. Dersom dere ønsker noe helt unikt vil våre byggmestere og arkitekter kunne hjelpe dere med å designe og bygge deres drømmehytte.

Les mer om våre anbefalte arkitekter i Haugesund

Dersom dere lurer på noe vedrørende våre boliger, hytter eller andre tjenester kan dere kontakte oss på vår kontaktside. Vi gleder oss til å ta en uforpliktende prat med dere for å finne ut hvordan vi kan hjelpe dere med å realisere deres drømmeprosjekt.

Rasmussen Bygg (tidl. Hans J. Rasmussen AS) ble startet i 1909 og er Karmøys eldste byggefirma. Vi er et lokalt og allsidig byggefirma med kontor og besøksadresse i Åkrehamn. Hos oss får du alt du trenger under ett tak og vår målsetning er å gjøre byggeprosessen så enkel, oversiktlig og forutsigbar som mulig for deg.

Copyright © 2020. Hans J. Rasmussen AS.
PersonvernInformasjonskapslerIntranett

KONTAKT

HJR Rasmussen Bygg AS
Ringvegen 6,
4270 ÅKREHAMN