Overlevering av råtøff enebolig i Skudeneshavn

10. des. 2019 | Tidligere prosjekt

SKUDENESHAVN / KARMØY: I går hadde vi overlevering av denne tøffe eneboligen til Christoffer og Anne Marthe S. Wold i Skudeneshavn. 

«Alle» vil gjerne komme seg i hus til jul, forståelig nok! Det er jo fantastisk å kunne feire i flett ny bolig sammen med familie, venner og de du er glad i.

Selvsagt gjør vi så godt vi kan. Noen ganger lar det seg gjøre, andre ganger ikke.

Så med et par små uker igjen til jul er det spesielt kjekt å få overlevere nøklene til spente huseiere som har gledet seg og sett frem til denne dagen i lang, lang tid.

Skal vi ta en prat?

Tormod Ytreland

Tormod Ytreland
Daglig leder / Byggmester

 +47 982 69 760‬
 tormod@hjr.no

KNALLTØFF: Boligen i funkisinspirert stil er på 256m2 BRA og tegnet av vår tekniske tegner Ronny Tangen.

Vedlikeholdsvennlig kledning og 5 meter under taket

Huset på 256m² BRA er tegnet og skreddersydd tomten og parets ønsker av vår tekniske tegner Ronny Tangen.

På dette prosjektet har vi levert en komplett pakke inkludert søking, tegning, prosjektledelse og bygging🔨👷‍♂️

Det er mye som kunne vært nevnt av spreke detaljer, men legg spesielt merke til ytterkledningen, Grå Dobbelfalset Møre Royal uten listing på vinduene.

Dette er en ytterkledning som er trykkimpregnert med «miljøvennlig» impregneringsmiddel uten krom og arsenik. Den er også «kokt» i olje, som gir en vannavstøtende overflate. Alt i alt en vedlikeholdsvennlig og knalltøff ytterkledning som ikke trenger etterbehandling på flere år.

Legg også merke til den vanvittige takhøyden paret har fått i stue/kjøkken. Med rett under 5 meter fra gulv til tak får du her en vanvittig romfølelse og de store vinduene gir rikelig med naturlig lysinnslipp 😳🤩

Prosessen fra start til slutt har gått mer eller mindre knirkefritt og det er stor stas å få bygge slike hus for så herlige folk!

Gratulerer så masse med kanontøff bolig, Christoffer og Anne Marthe – og tusen takk for oppdraget og at dere valgte oss🙏

Har du et boligprosjekt på gang? Ta en prat med Tormod for noen gode og uforpliktende råd eller få hjelp av Ronny til å tegne og visualisere drømmeboligen din.

Få en uforpliktende prat.

SKREDDERSYDD: Boligen i funkisinspirert stil er på 256m2 BRA og tegnet av vår tekniske tegner Ronny Tangen.

Sjekk takhøyden, vinduene og det vanvittig fine naturlige lyset. Romfølelse dette gir er virkelig unik!🤩

I HUS TIL JUL: Gratulerer så mye med nye, flott bolig – og tusen takk for oppdraget! Håper dere får en flott juletid med familie, venner og bekjente.

Rasmussen Bygg (tidl. Hans J. Rasmussen AS) ble startet i 1909 og er Karmøys eldste byggefirma. Vi er et lokalt og allsidig byggefirma med kontor og besøksadresse i Åkrehamn. Hos oss får du alt du trenger under ett tak og vår målsetning er å gjøre byggeprosessen så enkel, oversiktlig og forutsigbar som mulig for deg.

Copyright © 2020. Hans J. Rasmussen AS.
PersonvernInformasjonskapslerIntranett

KONTAKT

HJR Rasmussen Bygg AS
Ringvegen 6,
4270 ÅKREHAMN