Får disse to eneboligene på Ferkingstad nye eiere til jul?

19. okt. 2018 | Nyheter

FERKINGSTAD / KARMØY: Ferkingstadtunet boligfelt nærmer seg ferdigstilt, bare to lettstelte eneboliger og en eneboligtomt gjenstår. Nå håper Tormod Ytreland, daglig leder i Hans J. Rasmussen AS, at de to siste eneboligene på Ferkingstadtunet også får nye eiere før jul.

(Husk å se reportasjevideoen over og bildene lengre ned i artikkelen).

– Ja, det er jo alltid slik at folk drømmer om å komme i ny bolig til jul. Her er den nest siste eneboligen innflytningsklar og lagt ut for salg, så der kan du bare ta med deg tannkosten å flytte inn, mens den siste satser vi på skal bli helt ferdig til jul den også.

Boligfeltet i starten på Burmaveien ble påbegynt i 2012 og består av 20 enheter fordelt på eneboliger og tomannsboliger.

Les også: Svein og Wenche flyttet i en flett ny leilighet på Åkra – og slapp alt vedlikeholdsstyret.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

FAKTABOKS:

Kunde: Vigdis Kvilhaug
Lokasjon: Ferkingstad, Karmøy
Størrelse: 167m² BRA
Oppstart: Desember 2014
Ferdigstilt: November 2015

Se flere bilder av boligen her.

Skal vi ta en prat?

Tormod Ytreland

Tormod Ytreland
Daglig leder / Byggmester

 +47 982 69 760‬
 tormod@hjr.no

– Jeg vurderte leilighet, men det passer ikke helt for meg. Jeg har alltid vært vant til å bo fritt og godt, og jeg ville heller ha noe som bare var mitt. Bor man i leilighet må man jo ta hensyn til alle andres ønsker også og tilpasse seg flertallet. Her kan jeg bestemme selv.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

VIDEO: Bli med Tormod Ytraland når han viser frem den ene av de to siste eneboligene i byggefeltet på Ferkingstad.

Flere barnefamilier og nyetablerte

Det er et gjennomført og godt opparbeidet felt som møter oss på Ferkingstad. Med gang- og sykkelsti til Ferkingstad Barneskole og Kiwien en liten kilometer unna, er det blitt et attraktivt felt for barnefamilier og nyetablerte.

– Mange av boligkjøperne her er familier med barn i ulik alder. Du har flotte turområder i umiddelbar nærhet og med en stor lekeplass midt i feltet vil jeg tro forholdene ligger tilrette for et hyggelig oppvekstmiljø med mange glade barn.

Les også: Bli med hjem i eneboligen til Sveinar og Kari-Anne på Åkra.

I frykt for å tråkke noen på tærne er Ytreland kjapt ute å legger til at det også er et par «godt voksne» som har funnet seg til rette her:

– Ja, blant andre så har du jo verdens blideste og beste nabo i Vigdis like bak her, hvor vi var så heldig å få komme på besøk like før jul i fjor.

Så om du som flytter inn her er hyggelig og grei, får du kanskje muligheten til å smake på lapskausen hun lager – den er bare helt fenomenalt god, sier Ytreland med et lurt smil.

LETTSTELTE: Eneboligene er solrike med god planløsning, stor biloppstillingsplass, egen carport og terrasse. I tillegg har du en liten hageflekk med ferdigplen. Bolig 2 er solgt. Bolig 1 og 2 tilsalgs.

Eneboligene på Ferkingstadtunet er tilrettelagt for Husbankfinansiering

Eneboligene på Ferkingstadtunet Ytreland nå har for salg er på hele 157 m² BRA med gjennomgående god standard, 4 soverom, 2 bad og åpen stue/kjøkken-løsning. I tillegg leveres de med ferdig opparbeidet plen, carport og gruset biloppstillingsplass.

– I en tid der en del kan oppleve det litt vanskelig å få lån, er eneboligene tilrettelagt med gunstig Husbankfinansiering, sier Ytreland.

Les også: Se bilder og video fra den nye leiligheten til Svein og Wenche på Grimsbytoppen.

Her kan boliglånsrenten ofte ligge godt under rentenivået i vanlige banker, og i skrivende stund er den på kun 1,41%.

– Vi har lagt vekt på kostnadseffektive løsninger uten at totalkvaliteten av boligene skal bli forringet. I tillegg er Husbankfinansiering en flott ordning der vi skaffer 80% av finansieringen dersom kjøper skaffer 20% i egenkapital, forklarer Ytreland.

PRAKTISK: Ved å droppe veggskapene og heller bruke skuffer fikk Vigdis rikelig med oppbevaringsplass og en herlig luftig følelse på kjøkkenet. 

Mye hus for pengene

– Disse husene ser nesten litt små ut ved første øyekast, fordi de gjør liksom ikke mye ut av seg, men du blir garantert overrasket når du kommer inn. Du får virkelig mye bolig for pengene her, avslutter Ytreland med smil.

Se flere bilder og les mer om boligene på Finn-annonsen her

Er du interessert i eneboligene på Ferkingstadtunet og ønsker en visning?
Ring Tormod på 982 69 760 eller klikk her og send oss en melding

Rasmussen Bygg (tidl. Hans J. Rasmussen AS) ble startet i 1909 og er Karmøys eldste byggefirma. Vi er et lokalt og allsidig byggefirma med kontor og besøksadresse i Åkrehamn. Hos oss får du alt du trenger under ett tak og vår målsetning er å gjøre byggeprosessen så enkel, oversiktlig og forutsigbar som mulig for deg.

Copyright © 2020. Hans J. Rasmussen AS.
PersonvernInformasjonskapslerIntranett

KONTAKT

HJR Rasmussen Bygg AS
Ringvegen 6,
4270 ÅKREHAMN