God jul og takk for i år!

24. des. 2019 | Nyheter

ÅKREHAMN / KARMØY: Kjære deg som følger oss. Da er julaften her, julefreden begynner forhåpentligvis å senke seg og vi vil gjerne få benytte anledningen til å skrive en liten hilsen.

Det har vært et innholdsrikt år for oss. Vi feirer 110 år og er stolt av å være Karmøys eldste byggefirma. Vi har fått et par, nye og drivende dyktige kollegaer med på laget, vi har byttet navn fra Hans J. Rasmussen til Rasmussen Bygg, vi har fornyet logoen vår og sist, men ikke minst: Vi har fått bygge mange flotte boliger i år også!🏡🔨😍

Men det går ikke av seg selv, så da er det på sin plass å få si et lite takk.

Først, takk til alle kollegaer, leverandører og samarbeidspartnere som står på hver dag og hjelper oss å skape gode hjem og levere kvalitet. Fra tegning, søking, kalkulering og prosjektledelse på kontoret, til alle fag representert på byggeplassene våre rundtomkring på Karmøy og Haugalandet.

Så, tusen takk til deg som leser, liker, deler, kommenterer – og ellers heier på oss i hverdagen, det betyr mye, og gode ord går aldri av moten.

Og sist men ikke minst, tusen, tusen takk til alle våre nye og gamle kunder som velger oss og anbefaler oss videre til familie, venner og bekjente! Hadde det ikke vært for dere hadde vi ikke hatt jobber å gå til eller en så spennende og meningsfull hverdag der vi får bygge gode og trygge hjem både vi og du kan være stolt av🙏

Så med det vil vi ønske dere alle en velsignet god jul og alt det beste for det nye året!

Hilsen alle oss i Rasmussen Bygg

Les mer: Hans J. Rasmussen bytter navn.

Skal vi ta en prat?

Tormod Ytreland

Tormod Ytreland
Daglig leder / Byggmester

 +47 982 69 760‬
 tormod@hjr.no

Rasmussen Bygg (tidl. Hans J. Rasmussen AS) ble startet i 1909 og er Karmøys eldste byggefirma. Vi er et lokalt og allsidig byggefirma med kontor og besøksadresse i Åkrehamn. Hos oss får du alt du trenger under ett tak og vår målsetning er å gjøre byggeprosessen så enkel, oversiktlig og forutsigbar som mulig for deg.

Copyright © 2020. Hans J. Rasmussen AS.
PersonvernInformasjonskapslerIntranett

KONTAKT

HJR Rasmussen Bygg AS
Ringvegen 6,
4270 ÅKREHAMN