Her flytter Edvard (22) inn i eneboligen sin i Veavågen.

29. nov. 2019 | Tidligere prosjekt

KARMØY / VEAVÅGEN: 11 av de 13 eneboligene i det nye boligfeltet Slettatunet i Veavågen er allerede solgt. På torsdag overtok Edvard Karlsen (22) nøklene til sin nye bolig. 
“Utrolig kjekt”, svarer den nybakte boligkjøperen spontant når vi spør hvordan det var å få nøklene til sitt nye hjem. 

Den unge fiskeren er vokst opp i Veavågen og har de siste par årene leid husvære på Austevoll mens han har gått fiskerfagskolen der. I sommer fikk han fast jobb på båt og ville få sitt eget hjem nærmere hjemplassen igjen.

Les også: Karmøys eldste byggefirma feirer 110 år med nytt navn og ny logo.

Skal vi ta en prat?

Tormod Ytreland

Tormod Ytreland
Daglig leder / Byggmester

 +47 982 69 760‬
 tormod@hjr.no

STILRENT: Eneboligen til Edvard har to, flotte bad av god størrelse. Her oppgraderte han til svart matt servantbatteriet og dusjsett.
– Disse boligene skilte seg umiddelbart positivt ut, forteller Edvard. Flott beliggenhet, nært det meste på Vea, moderne uttrykk med store fine vinduer og så kom jeg tidlig inn i prosessen slik at jeg kunne påvirke en del materialvalg selv. 

Les også: Bli med hjem i eneboligen til Sveinar og Kari-Anne på Åkra.

Muligheten med gunstig finansiering gjennom Husbanken gjorde at dette alt i alt er et flott sted å starte som huseier, forteller han stolt.

Kompis og mormor som nærmeste nabo

Edvard er den femte nye boligeieren som flytter inn på Slettatunet i høst. Av de 4 som har flyttet inn før han kjenner han to av naboene svært godt allerede.  

– Ja, jeg har hatt en del å gjøre med noen av naboene før kan du si. Den ene er en god kompis av meg og så har min mormor også kjøpt bolig her. Jeg trenger jo knapt bil jeg nå, for det er ikke veldig langt til kjennsfolk, ler Edvard.

PROGRESJON: Tormod Ytreland i Rasmussen Bygg er godt fornøyd med både salget og fremdriften på Slettatunet.

God progresjon

Utbygger Tormod Ytreland i Rasmussen Bygg (tidligere Hans J. Rasmussen AS) er veldig fornøyd med utviklingen i feltet. 

Se også: Se video fra den arkitekttegnede eneboligen til Hans-Petter og Berit på Ferkingstad.

– Ja, vi er godt fornøyd, både med salget og med fremdriften. Grunnarbeidet startet ved årsskiftet og tømrerarbeidet tok til i sommer. Med fire fornøyde boligeiere alt flyttet inn og forhåpentligvis to til i hus før jul, så er vi veldig godt i rute, forteller han.

 

FREMDRIFT: Tømrer Thomas Hansen hos Rasmussen Bygg trives godt i høyden når det er finvær på Slettatunet. Frem mot jul håper selskapet å få overlevert to eneboliger til.

Populære boliger

Boligen Edvard nå flytter inn i er på ca. 140 m² innvendig med gjennomgående god standard, 4 soverom, 2 bad, åpen stue/kjøkken-løsning, loftstue, carport og bod. I tillegg blir uteområde asfaltert og opparbeidet med kantstein og ferdigplen.

Selve boligfeltet ligger like ved Storhall Karmøy og har gangavstand til både lekeplass, barnehage og barneskole. Med nærhet til alle butikkene på Veakrossen og flotte turområded like ved er dette attraktive boliger for mange kjøpergrupper. 

Se også: Rasmussen Bygg sin nye brosjyre i anledning selskapets 110 års jubileum.

–  Vi føler vi har truffet bra på både beliggenhet og på boligene. Det er lettstelte hus i tidsriktig og moderne stil med gjennomgående god standard. Med bare to boliger igjen og tilbakemeldingene fra kundene å regne, får kjøperne her mye bolig for pengene, sier Rasmussen tilslutt. 

Tekst og publisering: Byma.no.
FØLGER MEG: Daglig leder Tormod Ytreland inspiserer det flotte arbeidet Sigve Larsen og resten av tømrerne gjør på Slettatunet.  Her blir det fint å bo!
OVERSIKT: 11 av 13 eneboliger på Slettatunet er solgt. Dette har vist seg å være attraktive eneboliger med nærhet til det meste på Vea.

Rasmussen Bygg (tidl. Hans J. Rasmussen AS) ble startet i 1909 og er Karmøys eldste byggefirma. Vi er et lokalt og allsidig byggefirma med kontor og besøksadresse i Åkrehamn. Hos oss får du alt du trenger under ett tak og vår målsetning er å gjøre byggeprosessen så enkel, oversiktlig og forutsigbar som mulig for deg.

Copyright © 2020. Hans J. Rasmussen AS.
PersonvernInformasjonskapslerIntranett

KONTAKT

HJR Rasmussen Bygg AS
Ringvegen 6,
4270 ÅKREHAMN