Hans J. Rasmussen AS: Karmøys eldste byggefirma fyller 110 år. Feirer med navnebytte og ny logo

21. nov. 2019 | Nyheter

ÅKREHAMN / KARMØY: Det lokale og tradisjonsrike byggefirmaet Hans J. Rasmussen AS har valgt å bytte navn til Rasmussen Bygg og oppdaterer samtidig sin grafiske profil.

Byggefirmaet med kontor på Åkra kan i år se tilbake på 110 år sammenhengende drift. Det som i 1909 startet som et tradisjonelt snekkerverksted i Sævelandsvik har gjennom årene utviklet seg til å bli en solid byggevirksomhet i regionen og nærområdet. 

– Det er klart vi er stolt av vår historie og at vi er Karmøys eldste byggefirma. Forhåpentligvis sier det noe om at vi har fornøyde kunder år etter år og leverer kvalitet i alle ledd, forteller eier og styreleder, Andor Rasmussen entusiastisk.

Les også: Svein og Wenche flyttet i en flett ny leilighet på Åkra – og slapp alt vedlikeholdsstyret.

Skal vi ta en prat?

Tormod Ytreland

Tormod Ytreland
Daglig leder / Byggmester

 +47 982 69 760‬
 tormod@hjr.no

UTKLIPP: På loftet hos Rasmussen Bygg på Åkrehamn henger dette gamle avisutklippet fra 1984, da selskapet fylte 75 år. Her er Jakob Rasmussen, Andors far, avbildet. 

Tidsriktig profil – lokal tilstedeværelse

Det observante øye har kanskje fått med seg den nye logoen på biler og blant annet på arbeidsbrakkene på Slettatunet de siste ukene, men i dag starter altså et nytt kapittel i bedriftsens historie når navnebytte og den nye grafiske profilen offisielt presenteres og endringen juridisk er gjennomført i Brønnøysundregistrene.

Les også: Bli med hjem i eneboligen til Sveinar og Kari-Anne på Åkra.

Hvorfor navnebytte og hvorfor nå?

– Vi gjør dette fordi vi tror at folk på Karmøy ønsker å bygge med lokale fagfolk de kjenner, liker og stoler på og at eventuell kjedetilknytning ikke er det avgjørende for valget av samarbeidspartnere i byggeprosessen, forteller Rasmussen. Det som til syvende og sist betyr noe tror vi, er at at byggherren blir møtt av lokale fagfolk som oppriktig bryr seg om ditt prosjekt, at du får den hjelpen du trenger under ett og samme tak og at det blir levert kvalitet til riktig pris, fortsetter han. 

TYDELIG: Det skal ikke herske noen tvil om hvor de ansatte hos Rasmussen Bygg jobber. Biler, bygg, jakker og capser blir prydet med den nye logoen. I tillegg er det laget en flott, ny brosjyre i anledning selskapets 110års jubileum, tilgjengelig både i trykk- og digitalformat. Klikk her for å se brosjyren.

Men dere har ikke gått ut av BlinkHus-kjeden selv om logoen er endret?

Nei, vi er fortsatt en del av BlinkHus-kjeden og har ingen planer om å endre på det. I bunn og grunn handler dette om å fornye navn og grafisk profil slik at vi fremstår tidsriktig og moderne og om å tydeliggjøre vår dedikasjon til vårt lokale, geografiske nedslagsfelt på Karmøy og Haugalandet, sier Rasmussen til slutt.

Se også: Rasmussen Bygg sin nye brosjyre i anledning selskapets 110 års jubileum.

Tekst og publisering: Byma.no.

FAKTABOKS:

Rasmussen Bygg (tidl. Hans. J. Rasmussen AS) er Karmøys eldste byggefirma startet i 1909. Selskapet tegner, søker, bygger eneboliger, flermannsboliger og blokker, i tillegg til å drive feltutvikling i egen regi. Her får du alt under ett tak slik at du slipper å stresse!

Les mer om oss her.

GAMMELT: I samlingen på loftet finner en mye flott og gammelt fra virksomhetens 110 årige historie. 

FAKTURA: I disse digitale tider skal alt være papirløst og digitalt. Slik var det ikke før.

NY PROFILERING: Tidligere i år fikk fasaden på kontorbygget på Åkra ny profilering. 

Rasmussen Bygg (tidl. Hans J. Rasmussen AS) ble startet i 1909 og er Karmøys eldste byggefirma. Vi er et lokalt og allsidig byggefirma med kontor og besøksadresse i Åkrehamn. Hos oss får du alt du trenger under ett tak og vår målsetning er å gjøre byggeprosessen så enkel, oversiktlig og forutsigbar som mulig for deg.

Copyright © 2020. Hans J. Rasmussen AS.
PersonvernInformasjonskapslerIntranett

KONTAKT

HJR Rasmussen Bygg AS
Ringvegen 6,
4270 ÅKREHAMN