Sjøhus Karmøy: I dag overleverte dette tøffe Sjøhuset i Åkrehamn til fornøyde kunder

16. sep. 2020 | Tidligere prosjekt

ÅKREHAMN / KARMØY: I dag hadde vi overlevering av dette knalltøffe sjøhuset i Åkrehamn på Karmøy. Her har vi stått for alt fra tegning, søknad og utførelse og må i all ydmykhet få lov til å si at vi er utrolig stolte av resultatet👌🏽🤩🔨

Se alle bilder av sjøhuset nederst i artikkelen.

Janne og Ståle Oldeide kom til oss med ønske om å rive barndomshjemmet sitt og få bygget en ny, tidsriktig enebolig.

Håpet deres var at vi skulle klare å få til noe stilig med særpreg fra både maritim og moderne stil – og så få det hele gjennom i kommunen og godkjent, så klart.

 

Et moderne sjøhus som glir inn i eksisterende bebyggelse

Sjøhuset sett forfra når ferdig.

GLIR INN: Med trekk både fra tradisjonell maritim bebyggelse og moderne arkitektur glir dette sjøhuset fint inn i eksisterende bebyggelse, men med moderne stil.

Sammen med vår flinke tegner, Ronny Tangen, fikk paret tegnet drømmeboligen akkurat slik de ønsket.

I tillegg til å være praktisk og moderne glir den også fint inn i den eksisterende sjøhusbebyggelsen på Åkra. Etter en krevende søknadsprosess fikk vi tilslutt igangsettingstillatelse og så kunne byggingen starte.

Byggeprosessen i seg selv var også til dels krevende, en trang byggeplass med bebyggelse tett på begge sider, og helt på kaikanten, krevde sine fagfolk, men flinke prosjektleder Henning Tangen, erfarne underentreprenører og de dyktige tømrerne våre Svend Arne Didriksen og Ole Morgan Eliussen har levert til gull og nå står boligen ferdig og familien har fått nøklene til sitt nye hjem.

Spennende materialvalg og høy kvalitet

Her har de fått 235m2 bolig over 3 plan med flere spennende materialvalg og løsninger.

Utvendig kan vi nevne en kombinasjon av kledning og steni fasadeplater (farge ekstra matt sort), alu.beslåtte vinduer og skyvedør med soldemping, i tillegg til skjermet terasse i tredje etasje.

Innvendig har de valgt hvitlasserte furuspiler i taket, hvitlassert eikeparkett med fiskebeinsmønster på gulv, helflisede bad, kjøkken fra Knapphus Kjøkkensenter, listefrie overganger rundt vinduer og ytterdører, lydhimlingsplater i gips som glir inn i taket og demper sus og støy og helt vanvittig tøffe trapper med glassrekkverk og midstilt vange. (type Tuva) fra Trapperingen.

 

Kjøkken innvendig.

LEKKERT: Kjøkkenet fra Knapphus Kjøkkensenter er en av elementene byggherre Janne E. Oldeide trekker frem. Legg også merke til de lekre spilene i taket og det nydelige spisebordet. Gjennomført!

 Hva er dere mest fornøyd med selv?

– Det høres kanskje litt sukkersøtt ut, men vi er virkelig utrolig fornøyde med alt altså, så det er veldig vanskelig for meg å sette fingen på akkurat én ting, forteller kunde Janne E. Oldeide

Men dersom jeg må trekke frem et par ting tror jeg det må være badet i tredje etasje. Kjøkkenet i andre etasje er også en favoritt – praktisk og lekkert! Og så trappen, den fortjener absolutt også å bli nevnt, forteller byggherren begeistret.

Et sjøhus å være stolt av

Vi i Rasmussen Bygg har hatt flere spennende byggeprosjekter de siste årene og dette er intent unntak.

Daglig leder Tormod Ytreland trekker frem erfaring og teaminnsatsen som en nøkkel til suksess i slike prosjekter.

– Det er ikke gjort i en håndvendig å verken få godkjent eller gjennomført slike prosjekter, det vet alle som har jobbet litt i bransjen eller selv forsøkt å få godkjent et litt «utenom A4»-prosjekt. Du skal jo forholde deg til både reguleringsplaner, naboer og forvaltningen og finne en minnelig løsning som passer alle.

Så det at vi har flinke, egne og dedikerte folk på alt fra søknader og tegning i forkant til prosjektledelse og utførelse underveis er noe jeg tror er grunnen til at vi får det til, sier Ytreland og legger til:

Dette er virkelig teaminnsats og et sjøhus hele gjengen hos oss kan være stolte av at vi har levert. Både prosessen før og underveis må vi være ærlige på at var krevende, men gikk veldig bra – og så er jo sluttresultatet blitt helt rått, sier han tydelig stolt tilslutt.

Så med det er det bare for oss i Rasmussen Bygg å si tusen takk for tilliten, Ståle og Janne – og gratulerer med en helt fantastisk stilig og ny bolig!

Se flere bilder under (klikk for å se i stor størrelse).

Har du et boligprosjekt på gang? Ta en prat med Tormod for noen gode og uforpliktende råd eller få hjelp av Ronny til å tegne og visualisere drømmeboligen din.

Få en uforpliktende prat.

Skal vi ta en prat?

Tormod Ytreland

Tormod Ytreland
Daglig leder / Byggmester

 +47 982 69 760‬
 tormod@hjr.no

Rasmussen Bygg (tidl. Hans J. Rasmussen AS) ble startet i 1909 og er Karmøys eldste byggefirma. Vi er et lokalt og allsidig byggefirma med kontor og besøksadresse i Åkrehamn. Hos oss får du alt du trenger under ett tak og vår målsetning er å gjøre byggeprosessen så enkel, oversiktlig og forutsigbar som mulig for deg.

Copyright © 2020. Hans J. Rasmussen AS.
PersonvernInformasjonskapslerIntranett

KONTAKT

HJR Rasmussen Bygg AS
Ringvegen 6,
4270 ÅKREHAMN