Vi er stolte av å kunngjøre vårt samarbeid med Kopervik Idrettslag (KIL). I tiden fremover skal vi lansere flere boligprosjekter i området, så derfor finner vi det naturlig å samarbeide med det lokale nærmiljøet. Frem til nå har vi vært ganske så usynlige i Kopervik og omegn, men fremover har vi mange spennende byggeplaner.

Samarbeidet med KIL gir oss muligheten til å vise frem våre tjenester for de lokale innbyggerne. Først ut er tre nye eneboliger i prosjektet Åsebøen, rett over veien ved Åsebøen stadion. Her kommer tre arkitekttegnede, nøkkelferdige eneboliger med fire soverom, to stuer, garasje og flott utsikt. Boligene legges ut for salg i starten på mars og kun to boliger er ledige.

Det er også store planer på nabotomten til nye Stangaland skole. På tomten på over 30 dekar er det planlagt en boligpark med mer enn 60 boenheter. Området er under regulering og dette er et prosjekt som vi har veldig tro. Den sentrale beliggenhet like ved skolene, barnehager, idrettsanlegg og turområder bør være attraktiv for alle aldersgrupper.

Lurer du på noe?