Å bygge hus er et av de største og mest givende prosjektene du noen gang vil gjennomføre. Når du bygger hus, bygger du ikke bare ditt nye hjem. Du bygger din nye hverdag. Vi hjelper deg å velge de løsningene som vil gjøre at du trives i huset år etter år.

Et stort og spennende prosjekt

Til tross for at det å bygge hus er et stort prosjekt, skal det oppleves trygt, oversiktlig og kjekt for deg som kunde. Den delen av prosessen du som kunde er mest delaktig i er den delen som omhandler tegning av huset eller tilpasninger av en husmodell, tilvalg og generelt det som er morsomt. Vi tar oss av søknad til kommunen, kontakt med leverandører og alt det praktiske arbeidet.

Flere veier til ny enebolig

Prosessen med å bygge hus blir ryddig og effektiv når det gjøres med en erfaren leverandør som Rasmussen Bygg. Når du bygger hus med oss, har du flere muligheter.

Arkitekttegnet hus

Kanskje har du begynt å skisse litt, lagret noen tips og bilder på telefonen til inspirasjon til ditt nye drømmehjem, eller kanskje du ønsker å starte med blanke ark og gi arkitekten vår fritt spillerom. I tett samarbeid med kunden tegner vi hus som er skreddersydd for dine ønsker og behov.

Kataloghus

En av veiene til ny enebolig er å gå for et av våre populære kataloghus i Blink Hus. Vi har både funkishus, herskapelige hus, moderne hus og tradisjonelle hus i vår huskatalog. Med bakgrunn i kundenes erfaringer over mange år, har vi kommet fram til et knippe husmodeller som virkelig lever opp til forventningene man har til et hus i dag.

Du kan enten velge å bygge et kataloghus akkurat slik det er tegnet, eller du kan gjøre dine egne tilpasninger i planløsning, størrelse m.m. Et kundetilpasset kataloghus er et godt alternativ til et arkitekttegnet hus.

Bestill huskatalogen her.

7 fordeler ved å bygge bolig

Å bygge et nytt hus har mange fordeler. Ikke bare kan du tilpasse hjemmet til dine spesifikke behov og preferanser, men du kan også dra nytte av de siste teknologiene og materialene for å skape et mer energieffektivt og miljøvennlig hjem. Her er noen av fordelene ved å bygge et nytt hus:

1. Tilpass ditt eget hjem

Når du velger å bygge nytt med Rasmussen Bygg, står du fritt til å designe hver krik og krok i ditt fremtidige hjem. Ønsker du et åpent kjøkken med utsikt til hagen, eller et hjemmekontor fylt med naturlig lys? Dine spesifikke behov og ønsker er vår førsteprioritet.

Du kan velge alt fra planløsningen og størrelsen på rommene til materialene og fargene som brukes i interiøret og eksteriøret.

2. Lavere vedlikeholdskostnader

Et nytt hus fra Rasmussen Bygg innebærer ny teknologi og moderne materialer som betyr mindre vedlikehold over tid. Glem råtne vinduskarmer og utdaterte varmesystemer.

3. Energibesparelser

Nyere hjem er vanligvis mer energieffektive enn eldre hjem, takket være de nyeste teknologiene og materialene som brukes i byggeprosessen. Ved å bygge et nytt hus, kan du spare penger på strømregningen og redusere ditt totale energiforbruk.

4. Miljøvennlig

I nyere hjem er det vanlig å benytte miljøvennlige og bærekraftige materialer som kan bidra til å redusere avfall og miljøpåvirkning. Ved å bygge et nytt hus, kan du også legge til funksjoner som solcellepaneler og regnvannshøsting, som kan hjelpe deg med å redusere ditt hjems totale karbonavtrykk.

5. Garantier

Nye hjem kommer vanligvis med garantier fra entreprenøren eller byggherren. Dette kan gi deg ekstra trygghet og beskyttelse mot eventuelle byggefeil eller mangler som kan oppstå etter at huset er ferdigstilt.

6. Personlig tilfredshet

Å bygge et nytt hus kan gi deg en følelse av personlig prestasjon og tilfredshet. Du har kontroll over design og byggeprosessen, og du kan se din egen visjon og kreativitet ta form i det ferdige hjemmet.

Visste du at alle våre ferdighus kan tilpasses dine behov? Lær mer om fordelene med ferdighus her.

7. Økt verdi

Nyere hjem har ofte høyere verdi enn eldre hjem på grunn av sine moderne funksjoner og energieffektive egenskaper. Hvis du noen gang bestemmer deg for å selge huset ditt, kan du forvente å få en høyere pris for et nytt hjem sammenlignet med et eldre hjem med lignende størrelse og beliggenhet.

Summert er det mange fordeler ved å bygge et nytt hus, fra tilpasning og energieffektivitet til miljøvennlighet og personlig tilfredshet. Med disse fordelene i tankene kan det være lurt å vurdere å bygge et nytt hus når du planlegger din neste bolig.

Ønsker du mer informasjon?